Avatar billede dolphinen6 Nybegynder
30. april 2007 - 18:40

IE7 virker ikke, eventvwr og systemgendannelse virker ikke

Hejsa.

Mit problem er som følger: jeg prøvede at åbne IE7 og fik beskeden at der var fejl i googletoolbar5.dll og IE7 kunne desværre ikke åbnes. Så prøvede jeg at åbne log for at se hvad der var gået galt. Den kunne ikke åbnes og kom med beskeden mmc kunne ikke åbne windows\system32\eventvwr.msc da denne ikke findes. Herefter prøvede jeg at lave en systemgendannelse, men der åbnes bare en hvid skærm, selv hvis jeg prøver at åbne den i fejlsikret tilstand fra kommandoprompten. Jeg har efterfølgende afinstalleret IE7 samt google toolbar og derefter geninstalleret IE7, og kan nu gå på nettet med den, men der er fejl på alle sider jeg prøver at åbne. Log og systemgendannelse virker stadig ikke. Jeg håber der er nogen der har en løsning. PT kører jeg med mozilla Firefox. Mit styresystem er XP.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester