Avatar billede erikbop Nybegynder
16. april 2007 - 10:28 Der er 1 løsning

SharePoint-fejl efter inst. af W2K3 Service Pack 2

Jeg har en en W2K3 SP1 med SharePoint Services 2.0. En ekstern it-leverandør har opdateret serveren til W2K3 SP2. Nogen af intranetsiderne virker ikke længere, men viser enten et spørgsmålstegn eller skriver:

"The located assembly's manifest definition with name 'Copy of Abc.Formular.WebPartLibraryV2' does not match the assembly reference."

It-leverandøren har fjernet SP2 igen. Dette har ikke afhjulpet problemet.

Eventloggen viser kun en enkelt Sharepoint-fejl, der så vidt jeg kan google mig til, ikke har noget med problemet at gøre eller overhovedet er et problem:

"
Event Type:    Error
Event Source:    Windows SharePoint Services 2.0
Event Category:    None
Event ID:    1000
Date:        12-04-2007
Time:        13:14:40
User:        N/A
Computer:    ABC
Description:
#50070: Der kan ikke oprettes forbindelse til databasen wss_config på abcintranet. Kontroller databasens forbindelsesoplysninger, og sørg for, at databaseserveren kører."
Avatar billede erikbop Nybegynder
02. maj 2007 - 17:11 #1
Fandt løsningen, da Sharepoint endelig kom med en konkret fejlmeddelelse. Problemet skyldtes manglende rettighed til en key i registreringsdatabasen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester