Avatar billede moocher Nybegynder
18. februar 2007 - 01:55 Der er 1 løsning

Creative Notebook Ultra

Jeg har anskaffet mig en Creative Notebook Ultra webcam. Problemet er at jeg ikke kan få det installeret, og det giver mig grå hår i hovedet. Jeg har 3 computere, på de to af dem løber installationen uden problem, men på den sidste sker der ikke noget når jeg sætter det i (den skal sættes i under inst) Jeg bliver derfor nødt til at afslutte instalationen, hvis jeg så kigger under usb-enheder, står den som ukendt enhed. Jeg har forsøgt at manuelt inst driver ved at søge efter dem på cd'en (hvilket den ikke godtager - siger at inf filen ikke iondeholder noget der kan bruges). Nogen der har nogensomhelst ide om hvad der kan være galt... Der er en lille lampe i kameraet som lyser når den bliver sat i de andre - men ikke når jeg sætter den i her. Jeg har ekstern usb hdd som virker fint på alle 3 computere. Jeg har også lavet en helt ny inst af XP kørt updates og drivers og så prøvet at inst det, men det hjælper heller ikke. Håber der er en der kan hjælpe :)
Avatar billede moocher Nybegynder
20. marts 2007 - 00:24 #1
Lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester