Avatar billede michaelthrane Nybegynder
21. oktober 2006 - 12:10

Internet igennem 3 telefon

Jeg har igennem et stykke tid benyttet 3's tilbud omkring ubegrænset internet igennem min 3 telefon. Jeg bor i malmø og har desværre ingen andre muligheder for at få internet end denne telefon da jeg bor i et kollegie der ikke vil oprette en fast forbindelse. Da danmark og sverige regnes for det samme land kan jeg ringe til danske numre til dansk pris, samt til min kæreste i danmark ubegrænset for 69,- om måneden. Så langt så godt, det lyder jo meget smart!. Problemerne er dog begyndt at hobe sig op angående min internet opkobling. Jeg benytter mig af min nokia 6280 som modem, og i starten fungerede det også fint. Spil som World of Warcraft kørte fint uden lag, men her i den seneste tid er følgende mænster begyndt at gentage sig. I starten når jeg logger på wow kører det fint, men så efter 3-5 min så er det ganske enkelt uspilleligt ( lag imellem 5000 og 10000 msek.) Hvad kan dette skyldes og hvad kan jeg evt gøre ved det? 3's kundeservice har givet op, de siger bare at jeg skal nedgradere min software på telefonen, hvilket jeg har prøvet. Jeg har naturligvis også prøvet det modsatte at opgradere den. Om telefonen er tilsluttet computeren igennem bluetooth eller usb har ingen betydning. På forhånd tak for hjælpen:-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester