Avatar billede bez Nybegynder
13. oktober 2006 - 22:27 Der er 2 kommentarer

Problem med Trendnet Tew-611BRP/langsom d/l hastighed (trådført)

Jeg er ved at skifte mit "gamle" d-link kabelførte netværk ud med ovennævnte trådløse router. Problemet er, at når mit netværkskabel sidder i den gamle router, så kan jeg d/l med 220 kb/s men lige så snart jeg flytter kablet samt bredbåndskablet over fra d-link'en til 611BRP'en, så bliver forbindelsen ustabil og så kan kun d/l med 30-40 kb/s i gennemsnit..  ..og så er det ikke engang trådløst..??

Har jeg glemt et eller andet - kan man ikke bare sætte routeren op og så er man på??  Jeg har været inde i routerens opsætning, men jeg syntes ikke jeg kan se, at der er noget forkert..
Avatar billede bez Nybegynder
13. oktober 2006 - 23:51 #1
skulle bare opgrader firm waren - så virkede det..
Avatar billede kenp Novice
14. oktober 2006 - 14:11 #2
Så mangler du bare at marker dit navn også trykke accepter.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester