Avatar billede pepperfar Nybegynder
26. september 2006 - 13:00 Der er 2 kommentarer

Quickpay.dk vs. fribetaling.dk

Hej

Jeg står og skal finde ud af hvilken løsning jeg skal vælge, fribetaling.dk's "plus" løsning. eller løsningen fra Quickpay.dk.
Jeg har en Cubecart som jeg så skal have implamenteret et betalingsgateway i. Den billigste løsning vil jo klart være Fribetaling.dk, men er dette også "godt"? Nogen som har nogle erfaringer omkring disse to udbydere?
Avatar billede felix- Nybegynder
26. september 2006 - 20:17 #1
Jeg kobler mig lige på da jeg umiddelbart står overfor samme valg :)
Avatar billede it-dk Nybegynder
26. september 2006 - 22:25 #2
Hej
Jeg har haft talt med begge af disse da jeg har en del domæner hvor jeg kunne bruge betalinger via kredit kort. Mine erfaringer og meninger er at jeg tror personligt at quickpay.dk nok er lidt mere hjælpsom end fribetaling.dk. Men jeg tror lidt pris og kvalitet hænger sammen. Men det kan da være andre som har bedre erfaringer med fribetaling.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester