Avatar billede nico-nico Nybegynder
13. maj 2006 - 12:38 Der er 1 kommentar

Problemer med AVG

Jeg kører med Firefox som browser, og indtil for en måned siden har jeg haft Norton Antivirus, men da min licens løb ud, har jeg siden haft AVG.

Der har aldrig været problemer med Norton, men da jeg fik AVG, begyndte der at ske underlige ting. Min mediaplayer blev af en eller anden grund slettet, det samme gjaldt Paint, WordPad og andre Windows-accessories. Derudover lukker mine browser-vinduer ned med en melding om fejl rigtig tit.

Har andre oplevet noget, der minder om det, og hvordan kan man i så fald afhjælpe det?
Avatar billede forevernewbie Nybegynder
13. maj 2006 - 13:57 #1
Der er normalt aldrig problemer med AVG, men problemet kan være, at der ligger rester af Norton og konflikter. Det ser man ofte. Prøv at fjerne resterne her http://service1.symantec.com/Support/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039 (følg vejledningen nøje) og bagefter slet alt hvad du har liggende af Norton og Symantec mapper.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester