Avatar billede vuf-vuf Nybegynder
06. april 2006 - 17:22

Tildeling af værdier til DBLookupcombobox

Hej

Jeg har en form med et tdbgrid som viser poster i en tabel.
Derudover er der en række dblookupcomboboxe.
Funktionaliteten er at man vælger nogle værdier i disse dblookupcomboboxe og skriver en kommentar samt et par andre værdier - derefter tilføjes disse info til en ny post som vises i det nævnte tdbgrid.
Men jeg skal også have slettet poster. Pt. gør jeg det ved at man kigger på værdierne i mit tdbgrid og vælger tilsvarende værdier i dblookupcomboboxene. (Men der er 15 af dem) Derefter har jeg en sletteknap.
Men jeg ville gerne kunne klikke på posten mit tdbgrid - hvorefter de forskellige dblookupcomboboxe skulle få værdierne fra posten - således at jeg kan nøjes med at klikke på posten og derefter klikke på min sletteknap.

Jeg har prøvet at lægge noget kode ind på oncellclick på mit tdbgrid. Men jeg har ikke kunnet finde ud af lave noget kode der virker.

Hvad gør jeg???
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester