Avatar billede cyborgsoftware Nybegynder
12. september 2005 - 15:08

PHP/.NET/JAVA/Webdesigner studiejob

På grund af øget aktivitet søger vi flere PHP5, ASP .NET og JAVA  programmører samt webdesignere til Hosted Technologies Aps. Hosted Technologies Aps. er beliggende på Scion DTU ca. 10 min. fra Kgs. Lyngby centrum. Vi søger primært studerende fra DTU, KU eller omegn, som har bygget eller været med til at bygge større communities, online shops, CMS systemer eller lign. Vi vægter kvalitet, fleksibilitet og selvstændighed højt.
Vi tilbyder en timeløn på 120 kr. / eksl. moms. Det forventes, at du bidrager med ca. 10-15 timer om ugen. Det er muligt at opnå erfaring med projektledelse.

Hvis du er interesseret, bedes du venligst sende en e-mail med referencer osv. til job [at] hostedtechnologies.com
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester