Avatar billede smriel Nybegynder
11. juni 2005 - 16:18

Problemer med deling af internet

Hej

Jeg har igennem de seneste par år delt min stofanetforbindelse igennem min computer ved hjælp af et såkaldt "krydset-kabel" og dette har altid virket uden problemer. Her forleden dag skulle jeg dog til et mindre Lan, hvor vi blev koblet på internettet ved hjælp af en hub - Jeg kørte derfor netværksguiden i Windows XP til at internettet kørte over et LAN istedet for direkte til min computer.

Da jeg så kom hjem igen og skulle sætte indstillingerne tilbage til det gamle igen, endnu engang ved hjælp af netværksguiden, fik jeg følg. fejlmeddelse:

"Der opstod en fejl under aktivering af deling af internetforbindelse. Tjenesten eller gruppen, som den afhænger af, startede ikke."

Hvad kan der være gået galt?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester