Avatar billede mema Nybegynder
03. februar 2005 - 11:18 Der er 1 løsning

Automatisk insættelse af dags-dato i tekst-format i en FP-form

Jeg har en FrontPage(2000) formular og en Access(2002) database hvor indtastningerne i formularen bliver registreret. I formularen har jeg bl.a. en tekstboks hvor brugere indtaster dags-dato vha. en calender.

Da jeg vha. FrontPages database resultater-Wizard trækker nogle forespørgsler og viser dem på web, blev jeg nødt til at definere dato-feltet som "text" i følgende format: \'yyyy-mm-dd\'. Alt andet end tekst-format virkede ikke og nu kræver det ændringer på masse SQL-sætninger og det vil jeg undgå.

Indtil nu har jeg brugt en calender for at gøre det, men nu vil min chef at datoen i samme format - EKSEMPELVIS: 2005-02-15 bliver indsat automatisk, når brugeren åbner formularen i browseren - og ikke noget calender og mus-vælg (der er masse registreringer hver dag og det sparer tid, hvis datoen bliver indsat automatisk). Kan der nogen hjælpe mig?
Avatar billede mema Nybegynder
03. februar 2005 - 16:37 #1
Jeg trækker spørgsmålet tilbage.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester