Avatar billede henning_b Nybegynder
23. november 2004 - 18:04

Filer låst af et andet program

Jeg bruger som backup at pakke filer fra en maskine til en anden i hjemmenetværket. Filosofien er, at hvis en harddisk bryder sammen, er sandsynligheden for, at den i den anden maskine bryder sammen samtidig, meget lille.

Men ikke alle filer vil læses. Hvadenten jeg bruger SuperCool Backup (der zip-komprimerer), den indbyggede zipper i Total Commander eller simpelhen kopierer, får jeg for nogle files vedkommende fejlen: filen er i brug af et andet program, kan ikke kopieres. Men det passer ikke! Og lokalt på maskinen kan jeg både zippe og kopiere.

Jeg har søgt efter et sted, hvor denne parameter skulle være sat, men uden held. De traditionelle atrtributter Read-only, Hidden, Archive og System er ens for gode og dårlige filer.

OS er Win XP på begge maskiner.

Håber, nogen kan hjælpe.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester