Avatar billede Spotgun Seniormester
15. september 2004 - 15:55 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Nemmeste måde at debugge win-service på?

Det er jo en kende mere besværligt at debugge en windows service, end det er med et almindeligt program, så jeg tænkte på om der var den store forskel på at lave hele min service som et normalt program først, og løbende lave debugging her, for blot til sidst putte mine forskellige ting og sager over i et service-projekt og køre det (selvfølgelig med en afsluttende debugging af servicen)?

Er der nogle faldgrubber eller problemer jeg skal være opmærksom på, eller det det bedst at geninstallere min service og debugge den, selvom det er mere besværligt?
Avatar billede lgy Nybegynder
16. september 2004 - 11:53 #1
Der er ikke nogle problemer med at debugge i en vanlig win app og så flytte det over i windows service, når det hele er på plads.
Avatar billede Spotgun Seniormester
16. september 2004 - 12:02 #2
Fint, jeg var såmænd også igang med den løsning.
Smid et svar, hvis du vil ha' point...
Avatar billede Spotgun Seniormester
23. september 2004 - 10:31 #3
Lukker...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester