Avatar billede sx-power Nybegynder
06. september 2004 - 21:38 Der er 6 kommentarer

tween størrelse problem :s

jeg har et problem... når jeg tweener et object vil det ikke skifte størrelse, men kun flytte sig... er der nogen der kan hjælpe mig med det?
Avatar billede sx-power Nybegynder
06. september 2004 - 21:46 #1
det kan være at jeg skulle forklare lidt mere præcist, jeg laver en ting i en keyframe, så laver jeg en ny keyframe og i den laver jeg tingen større, men når jeg tweener den bliver den altid ligesom den første frame, og hedder bare eks. "tween 1", inde i den kan jeg heller ikke ændre på noget :(
Avatar billede lyden Nybegynder
06. september 2004 - 21:54 #2
ehhh, kan du være lidt mere præcis ;o)

Husk at der er to tween muligheder : motion & shape
Hvad er det du prøver at tweene ??? er det et symbol eller en shape ???
Avatar billede _k Nybegynder
06. september 2004 - 21:57 #3
Du kan med ret stor sandsynlighed konvertere dit objekt til et movieclip (F8), og du vil med et stort smil konstatere at det kommer til at virke :o)
Avatar billede kragekjaer Praktikant
06. september 2004 - 22:43 #4
eller også skal du prøve at lave din tween helt om, det hjælper nogle gange.
Avatar billede sx-power Nybegynder
06. september 2004 - 23:05 #5
jeg har selv fundet en løsning, det er fordi der er noget galt med mit flash, man skal ændre tingene efter man har lavet tweenet
Avatar billede _k Nybegynder
07. september 2004 - 11:16 #6
Nu skal jeg ikke spille gammelklog, men medmindre du sidder med Flash 2.0 eller tidligere, kan du ikke skyde skylden på programmet. Er det ikke forunderligt så mange "fejl" der er i programmer man ikke er fortrolige med? Selv er jeg overbevist om at Excel er en stor bug-samling idet det altid fortæller mig at jeg rent faktisk skal betale alt for meget i moms,  skat og alt muligt andet ;o)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester