Avatar billede anakinse Nybegynder
14. januar 2003 - 19:40

Menuer virker ikke..?

Siden jeg har installeret W2000 Pro har jeg ikke kunne få diverse menuer, hjemmesider samt flash til at virke, jeg har ikke installeret anderledes end alle andre gange, og der HAR virket før. Det eneste jeg kan komme i tanke om der er anderledes er harddisken, at det er en UDMA, men hvad indflydelse har det på IE ?!?

www.westwood.com er det menuen i toppen der ikke kommer frem før jeg genindlæser den frame.
www.dht.dk er det menuen der ikke virker, den vises lige 1½-2 sekunder, så forsvinder den, samme på Harry Potters Off. hjemmeside o.m.a. sider.

Jeg har opdateret med:
IE: SP1, IE6 og High encryption
Windows: SP1 (SP2 laver lort)

Jeg forstår ikke hvad der er galt..? Nogen der kan hjælpe mig.

Hilsen Frank

P.S. Jegh ar opdaget at UDMA kablet ikke er monteret, disken kører fint på det gamle kabel, men igen, hvad har detmed IE at gøre ???
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester