Avatar billede tarkun Nybegynder
12. november 2002 - 13:50 Der er 1 kommentar og
1 løsning

DOS mixer???

Jeg installerede for nylig carmageddon igen - men der var ingen CD musik! Så læste jeg et sted, at hvis man ikke hørte musik skulle man skrue op for CD lydstyrken i DOS moxeren. Men... hvad fanden er en DOS mixer?

Mit lydkort hedder noget med onboard AC´97, hvis det kan hjælpe.
Avatar billede mjohansen Nybegynder
12. november 2002 - 14:04 #1
Hmmm. Du kører jo nok Windows og ikke DOS. Hvis du dobbeltklikker på den lille højtaler nede ved uret, så får du mixeren frem!
Avatar billede tarkun Nybegynder
12. november 2002 - 16:43 #2
TSK.. det ved jeg godt. Men det er windows-mixeren. Det er IKKE det samme som dos-mixeren. Spillet kører jo i dos, så de ændringer du foretager i windows har ingen effekt på spillet. Det jeg skal have gjort er at skrue op for CD-lyden i DOS. Hvordan gør jeg det?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester