Avatar billede cyberzed Nybegynder
01. august 2002 - 00:14 Der er 1 løsning

Webdomain

Er der andre i DK der har været så dumme som mig at bruge webdomain.dk til deres webhotel, dette er ikke så meget et spørgsmål men mere en lad-være-med-at-bruge-dem. Jeg har gentagende gange oplevet at mit webhotel er nede i 24 timer eller mere. Min mail er nede _meget_ tit. Da de ændrede på deres MySQL opsætning, var det så mit eget problem med at sørge for at jeg kunne komme i kontakt med min database. Jeg vil jo nok mene at det ikke er mit problem at de ændrer i deres opsætninger. Ved godt at det er småting at upload et phpMyAdmin men det skulle da ikke være mit problem stadig.

Som sagt jeg vil meget gerne høre om der er andre der sidder i sammen bekneb ?
Avatar billede cyberzed Nybegynder
12. august 2002 - 16:25 #1
Ikke meget respons
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester