Avatar billede guk Nybegynder
21. december 2001 - 23:05 Der er 8 kommentarer

lokal info portal samarbejde ? ideer?

www.lfnet.dk er en site jeg har haft online siden 1996, jeg har ikke rigtigt haft tid til at udvikle deen , men har heller ikke ville skrotte den.

Er der nogen der vil deltage/samarbejde, eller bare har en god ide til hvordan jeg får en brugbar side ud af den.
Avatar billede codebase Praktikant
21. december 2001 - 23:35 #1
hvad skulle ideen mes selve siden være ???
.... du har hørt om jubii ik\' ?
Avatar billede cybershit Nybegynder
21. december 2001 - 23:40 #2
Uhh-da-da \"codebase\" har fået det forkerte ben ud af sengen her til aften - tænk hvis der kun var en af hver slags udbyder i verden - mon ikke det ville blive lidt kedeligt i længden.

Ide\'er - måske kunne et kik på http://www.businessportalen.dk  give lidt inspiration.
Avatar billede guk Nybegynder
21. december 2001 - 23:40 #3
jo, det har jeg da, men den grundliggende ide med min side var dengang i 1996 at lave en portal mede lokale links og information, problemet da jeg startede var bare at internet var en by i rusland på lolland-falster dengang, nu ser det hele jo lidt anderledes ud, men jeg tror helt bestemt at at ideen i sin grundform stadig er god nok
Avatar billede cybershit Nybegynder
21. december 2001 - 23:53 #4
Grundlæggende skal du finde en ide / koncept som gør at der er nogle der \"gider\" at besøge sitet.

Det kunne være lokalinformation i form at f.eks. et samarbejde med en af lokalaviserne som fx. væggerløse / marienlyst samt måske en kobling til det lokale turistbureau - derved kunne du opnå en brugerbase der er interessant for annoncører.

Med lidt \"PR\" i lokalbladene kan du efterhånden gøre det til det fortrukkende \"medie\" på Lolland-Falster, men for at være \"interessant\" bør det nok udelukkende være lokalstof.
Avatar billede Tony Breindal Juniormester
22. december 2001 - 11:31 #5
Jeg tror, du har ret i, at idéen var god i 1996 hvor Internettet endnu ikke var almindelig kendt og anvendt. Til gengæld tror jeg det ser lidt anderledes ud i dag. Som \'cybershit\' er inde på, så kunne din side måske finde anvendelse i forlængelse af erhvervs-, turist- eller kommunal information.

I øvrigt lidt synd at du ikke forfulgte din idé lidt mere dengang. Som du sikkert ved, var det vist sådan Yahoo blev grundlagt. Et par gutter lavede en linksamling; det hørte venner og bekendte om og de byggede vidre ... resten er historie :)

I dag har din lille linksamling nok mere karakter af en \'add on\' i andre sammenhænge. Men hvis du vil forfølge idéen, bør du måske overveje at specialiserer dig indenfor en niche og så skabe \'Verdens Bedste Linksamling\' indenfor netop det emne.

God Jul & Godt Nytår :)
Avatar billede Tony Breindal Juniormester
22. december 2001 - 11:33 #6
... og det skulle egentlig have været et svar :)
Avatar billede stue11 Nybegynder
22. marts 2003 - 18:02 #7
Vil meget gerne samarbejde med dig, jeg kan følgende: ASP, HTML, GRAFIK, FLASH, SWISH, har mange timer jeg gerne vil ofre på siden, m.m.
Jeg har lavet den her side: www.friserverplads.dk/xzx , og så har jeg hjulpet på en massse sider.
Avatar billede stue11 Nybegynder
22. marts 2003 - 18:03 #8
DU kan kontakte mig sådan:
ICQ: 147871710
MSN: G3TR0@hotmail.com
Yahoo: buller1990
IRC: #Comedy.dk @ Efnet
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester