Avatar billede Hara-Kiri Nybegynder
20. oktober 2015 - 17:17

skærm går i sort i spil

Hej alle

Min skærm går i sort når jeg går ind i spil. Nogle gange varer det 5 minutter, andre gange går der mindre før det sker. Det er skærmen der slukker, computeren fortsætter med at køre jeg kan høre at der "pinger en fejlmeddelelse ind, men kan jo af gode grunde ikke se den :-)
Der er ingen måde at komme tilbage ind på computeren, at holde power knappen nede til computeren slukker, er eneste løsning. Jeg har læst om andre med samme problem og har kontrolleret en del forskellige ting. Jeg har for nyligt installeret windows 10, men har efter lang tids søgning på internet ikke set andre der har samme problem efter opdatering.

Ting der kan udelukkes:

GPU bliver ikke varm den når højst op på 46 grader før skærmen går

Det er ikke inkompatibilitet i min hardware, da jeg har kørt dette setup i snart et år.

Computeren er flot og ren indvendigt.

Jeg har geninstalleret drivere til GPU.

Jeg er løbet tør for ideer, og er nået til grænsen af min googlefu når det kommer til løsninger.

Jeg har en log til at ligge fra MSI afterburner og GPU-Z, men af de ting jeg har forstand på ser det fint ud. hvis der er noget specifikt fra loggerne i skal bruge, skal jeg nok skrive dem her, men da GPU-Z er i et notepad dokument som vil være ubrugeligt hvis jeg smed den op her på grund af formatet.

Mvh

Mikkel


GPU:        GeForce GTX 980
CPU:        Intel(R) Core(TM) i5-3570K CPU @ 3.40GHz
Hukommelse: 8,00 GB RAM
OS:        Windows 10 Home
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester