Pristjek: Fem kompaktkameraer til under 2.000 kroner

Sommerferien nærmer sig, og det kan være en god anledning til at skifte det gamle kompaktkamera ud. Her er fem muligheder, der alle koster under 2.000 kroner.

Lever dit gamle digitalkamera ikke længere op til dine krav, så er det et godt tidspunkt at skifte det ud med en nyere model, inden du skal forevige sommerferien.

Spejlreflekskameraer giver mulighed for at tage flotte billeder, men det er ikke alle steder, det er oplagt at slæbe rundt på en stor og tung kamerataske, og så kan et lille kompaktkamera være en fordel.

Her er fem kompakte digitalkameraer, der alle koster under 2.000 kroner og har mindst otte megapixel.

Nikon CoolPix S600

For nylig testede vi Nikons nye Coolpix, og det er et af de hurtigste kompaktmodeller, som anmelderen har prøvet. Ud over at være hurtig har kameraet 10 megapixel, fire gange optisk zoom og er nemt at betjene. Du kan få Nikon CoolPix S600 for 1.995 kroner. Læs vores anmeldelse af kameraet og se, hvilken karakter det hurtige kamera har fået.

Canon Ixus 90 IS

I Canons populære Ixus-serie kan du få Ixus 90 IS, der har 10 megapixel, billedstabilisering, ansigtsgenkendelse og er nemt at lære at bruge. Læs hele anmeldelsen af Ixus 90 IS her, og hvis det frister, kan du snuppe det for 1.984 kroner.

Pentax Optio V20

Pentax Optio V20 har en smart funktion, som afslører, hvis én eller flere personer på et foto har lukkede øjne, når billedet tages. Derudover er kameraet udrustet med otte megapixel, 5x optisk zoom og 5.1x digital zoom. Du kan få Optio V20 for 1.785 kroner, og du kan læse mere om kameraet her.

Casio Exilim EX-Z9SR

EX-Z9SR vejer kun 127 gram og måler 92 x 55 x 23 millimeter, så det kan nemt være i lommen. Kameraet har 8,1 megapixel, 3x optisk zoom og 4x digital zoom. Du kan få Casio Exilim EX-Z9SR for 1.599 kroner – læs mere om kameraet her.

Panasonic Lumix DMC-FX35

10.1 megapixel, 4x optisk zoom og 4x digital zoom er nogle af de egenskaber, som Lumix FX35 har. Kameraet er desuden udstyret med en 2,5 tommer skærm og kan købes for 1.923 kroner. Du kan læse mere om kameraet her.

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud på et spejlreflekskamera så læs om vores tidligere pristjek her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere