Video: Tre millimeter tyndt tv fra Sony

Sony er klar med sit første OLED-fjernsyn. Skærmen er 11 tommer, til gengæld er det blot sølle tre millimeter tykt. Se video af det supertynde tv her.

Der er virkelig blevet høvlet løs på Sonys nye XEL-1, der blot er tre millimeter tykt – eller rettere sagt tyndt. Det er fladt nok til, at det kan skubbes ind under en dør.

XEL-1 er Sonys første OLED-fjernsyn (Organic Light-Emitting Diode), og teknologien er plasma og LCD langt overlegen.

Ud over at kunne bygge fjernsynene tyndere end i dag får du bedre betragtningsvinkler, højere kontrastforhold og responstid.

Men det er også dyrere at producere de nye fjernsyn, som Sony har monteret på en metalarm, der er forbundet med en fod. Selve foden har HDMI-port, tv-tuner, USB-port og mulighed for tilslutning til ens netværk.

Opløsningen på Sonys nye tv er ikke ligeså imponerende som designet. Kun 960 gange 540 pixels er der plads til.

Ifølge IDG News Service sættes det til salg til december i Japan, og prisen bliver 200.000 yen, cirka 9.100 kroner. I øjeblikket er der ikke nogen planer om at sælge det tynde tv uden for Japan, og Sony vil kun producere 2.000 eksemplarer hver måned.

Sony har tidligere præsenteret en prototype af tv-vidunderet under forbrugerelektronikmessen CES i Las Vegas i januar, men det er først nu, at der er kommet en pris og en lanceringsdato på XEL-1.

Du kan se en video af det nye fjernsyn her:

(Video er blevet fjernet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere