Test af 15 digitale modtagere til tossekassen

Forbrugerstyrelsen har testet 15 digitale modtagere, der sørger for sprødt digitalt tv på din fladskærm. Se resultatet her - og få gode råd i jagten på en god digital modtager.

Det varer ikke længe, før vi kan vinke farvel til det gamle analoge tv-signal, der slukkes i oktober 2009.

Men allerede nu sendes DR, DR2 og TV 2 digitalt, og du kan sagtens fange de nye og flottere signaler, hvis du har en digital modtager.

Det er dog lidt af en jungle at finde en perfekt modtager, og derfor har Forbrugerstyrelsen testet 15 forskellige modeller, der kan forbindes til tag- eller stueantenne. Ifølge Forbrugerstyrelsen viser de alle et godt billede og sørger for god lyd.

Derfor er det brugervenlighed, strømforbrug og pris, som afgjorde vinderen er testen.

Testvinderen er Brainwave Digi2000 T, som koster 799 kroner. Den er meget skarpt forfulgt af den noget billigere Matsui MATDVBT 1207E til 351 kroner, som dog er en tand mindre brugervenlig.

Med helt i top ligger Strong SRT6020 til 799 kroner og Triax STR330 med et prisskilt på 1.495 kroner.

Du kan læse testresultaterne fra Forbrugerstyrelsen her.

PC Worlds chefredaktør har tidligere været i Rabatten på DR 1, hvor han fortalte om, hvordan du finder frem til den rette digitale modtager. Se indslaget her:

Hvis du vil vide mere om digitalt tv, kan du på digitaliseringen.dk få mere information om overgangen fra analogt til digitalt tv.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere