Mal din tv-skærm på væggen

Hvis du har en projektor og vil spare plads, kan du male tv-skærmen på væggen med helt speciel maling. Men det kræver, at du er en rigtig gør-det-selv-type.

Det kan være bøvlet at have et lærred hængende i stuen til ære for din hjemmebio-projektor, og det er ikke altid, at dine blege vægge giver et ordentligt billede.

Derfor har Vogel’s, der mest er kendt for sine ophæng til fladskærms-tv, opfundet en særlig form for maling, der skulle være en ideel erstatning.

Med Mighty Brighty maler du ganske enkelt hele væggen i stuen, og malingen indeholder bittesmå stykker magneter. Det betyder, at du kan sætte en medfølgende sort tv-ramme op på væggen og fjerne den igen, hvis du ikke gider se film.

Vogel’s kalder malingen MPW 30 for Invisible Wall Solution, fordi det får stuen til at se tv-løs ud, når projektoren ikke bruges.

Med malingen følger såkaldte ContrastBooster og BrightnessBooster, der skal gøre det muligt individuelt at tilpasse Mighty Brighty til stuen.

Gør-det-selv-folket kan finde Vogel’s MPW 30 til omkring 1.900 kroner.

Vogel’s har også de billigere udgaver MPW10 og MPW20, men de indeholder ikke nok maling til en hel væg, og derfor bliver det kun tv-området, der males. Det betyder, at du kan se kanterne, og dermed går det ikke i ét med væggen og er ikke "usynligt".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere