Full HD camcordere der er til at betale

JVC og Canon har lanceret to nye camcordere, der kan klare ægte Full HD video i en kvalitet på 1.080i. JVC gemmer på harddisk, mens Canon gemmer på MiniDV

Vi vil have HD-produkter – ikke bare flot HD Ready tv og DVD film i HD kvalitet. Næh, vi vil også have camcorder i HD kvalitet, men ikke bare HD - vi vil have Full HD, der er til at betale!

Det har Canon og JVC indset. Og nu lancerer de hver deres nye Full HD camcorder i 1080i kvalitet.

Full HD på MiniDV

Canons nye Full HD camcorder hedder HV 20 og rummer en 2,96 megapixels 1.920 x 1.080 TrueHD CMOS sensor, som sammen med den HD-optimerede DIGIC DV II processor skulle gøre børnefødselsdagen og ferien ultraskarp og flot.

Der er 10x optisk zoom specielt udviklet til HD med Neutral Density filter samt Super Range Optical Image Stabilizer. Det skulle fjerne rystelser og vibrationer i høje og lave frekvensområder.

HV20 kan optage video og stillbilleder i en opløsning på 2 megapixels, med alle de funktioner, som kendes fra et digitalkamera inklusiv flash og lagring på MiniSD kort.

Kameraet kan også optage i Cinema Style med 25 billeder i sekundet, så ens optagelser ligner den traditionelle analoge celluloidfilm. Det er en funktion som ellers kun kendes fra Canons professionelle XH serie.

Videooptagelserne gemmes på MiniDV bånd. Camcorderen har også HDMI-udgang, så man nemt kan se det optagede på fjernsynet eller pc'en.

HD20 koster 10.599 kroner.

JVC optager Full HD på harddisk

JVC's GZ-HD7 er det første camcorder i verden, der er i stand til at optage i den fulde HD-opløsning på 1920x1080i pixels på Harddisc eller SD-kort.

GZ-HD7 har optisk billed-stabilisering, 10x optisk zoom og blænde- område fra F1,8–1,9.

Objektivet er en professionel HD linse fra Fujinon og skulle dermed være tilpasset de knivskarpe kvalitetskrav i High Definition. Prismerne i objektivet er monteret efter et 3-dimensionelt princip, der sikrer en præcision på helt ned til 1 micron. GZ-HD7 har også stillbilled-funktion i HD-kvalitet.

I modsætning til Canons camcorder, så optager JVC GZ-HD7 på en indbygget 60 gigabyte harddisk eller på SD-kort. Der kan være op til 5 timer på harddisken i Full HD kvalitet.

Også JVC kan afspille over HDMI-indgang og har desuden og FireWire tilslutning.

GZ-HD7 fra JVC kommer i midten af marts til en pris på omkring 15.000 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere