Musemåtte til resten af livet
Corepad Magna er noget så eksotisk som en musemåtte, fremstillet af hærdet sikkerhedsglas. Det er ti gange stærkere end almindeligt glas, og skulle man komme til ødelægge den alligevel, så splintrer glasset i stykker, der ikke er skarpe.
Glassets overflade består af et hulmønster, der er brændt ind i selve glasset og derfor ikke slides af selv ved hårdhændet brug. Det betyder også let rengøring af musemåtten. Brug husstandens foretrukne glas rens og tør af med en klud, så er musemåtten som ny.
Man kunne måske frygte, at mønstret kunne forvirre optiske mus, men det er ikke tilfældet. Hverken optiske eller mekaniske mus har problemer med at finde ud af, hvor på pladen de befinder sig.
Corepad er superpræcis, men for at opleve præcisionen kræver det naturligvis, at man har en god mus. Vi testede blandt andet med Razer Diamondback og MX518 musene, der er nogle af de bedste optiske mus på markedet, og begge to matchede perfekt Corepad.
Præcisionen var helt i top, uanset om vi spillede hurtige action spil eller sad og nørklede med 3D grafik i 3D Studio Max.
For at glide bedst muligt på overfladen, skal musen have teflon fødder, og i pakken ligger der et teflon bånd, så man selv kan klippe nye musefødder til sin mus. Corepad producerer desuden sine egne musefødder, kaldet Corepad Skatez Pro, til en lang række af markedets populæreste mus.
En pakke med nok til to mus koster 60 kroner med forsendelse, og de penge er efter vores mening givet godt ud. Logitechs MX518 mus er i forvejen udstyret med rigtig gode teflon fødder, der glider ganske udmærket rundt på musemåtten.
Men udskiftningen af musefødderne med Corepad Skatez Pro gav alligevel en mærkbar forbedring, og det føltes næsten, som om musen svævede henover glaspladen.
Endelig skal det nævnes, at musemåtten bliver leveret
med et gummiunderlag, der nærmest suger sig fast til både musemåtten og bordplade. Når musemåtten er placeret på gummimåtten, er den ikke til at skubbe, uanset hvor hårdhændet man spiller Doom 3.