Microsoft frigiver teknisk betaudgave af Office 12

Microsoft lancerer i dag den tekniske betaudgave af næste Office system. Denne første betaudgave vil som udgangspunkt blive gjort tilgængelig for omkring 10.000 udvalgte brugere.

Indhold

Office 12 udvikles ifølge Microsoft med fokus på at forbedre vidensarbejderes produktivitet via en ny resultatorienteret brugergrænseflade, avancerede værktøjer til styring af opgaver og information samt en lang række funktioner, der assisterer i arbejde med diagrammer og grafiske elementer.

Desuden indeholder Office 12 forbedrede muligheder inden for business intelligence og content management samt samarbejde og udveksling af informationer på tværs af fysiske og organisatoriske grænser.

Microsoft Office 12 vil bygge på de fordele, der blev introduceret med Office 2003 for godt to år siden, og vil fortsat være en tæt integreret familie af klient- og server-programmer samt services.

Blandt andet betyder den nye udgave ny funktionalitet på tværs af kerneprodukter som Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, InfoPath, OneNote, Publisher, Project, Visio og Groove Virtual Office.

Desuden vil nye server-baserede funktionaliteter yderligere forstærke muligheden for at skabe, anvende og distribuere information og viden.

Beta 1-udgaven af Office 12 vil tjene som optakt til en langt bredere udgivet beta-udgave af Office 12, der ventes til foråret.

Interesserede kan registrere sig her for at modtage information om, hvornår den mere bredt tilgængelige beta af Office 12 vil blive stillet til rådighed.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere