Bærbar fra Fujitsu Siemens med længere batterilevetid

Fujitsu Siemens Computers udvider Lifebook P-serien af ultrabærbare med en ny model, der også kører længere på batteriet end tidligere modeller.

Indhold

Den nye Lifebook P7120 har et markant blank-sort kabinet og batterilevetid nok til en hel arbejdsdag. Ikke desto mindre vejer den bærbare 1,28 kg og er ifølge Fujitsu Siemens dermed markedets letteste fuldt udstyrede notebook.

En lang batterilevetid er helt afgørende for valget af notebook. For at kunne imødekomme denne forventning hos de professionelle og meget mobile brugere har Fujitsu Siemens Computers udviklet den såkaldte EcoButton.

Det er en integreret softwareløsning, der ved et tryk på EcoButton minimerer strømforbruget og dermed forlænger batterilevetiden i betydelig grad: et enkelt klik er nok til for eksempel at slukke for det optiske drev eller reducere lysstyrken på skærmen.

Den bærbare er også udstyret med en Crystal View TFT, der producerer et skarpt 15:9 skærmbillede med krystalklare farver og kontraster. Desuden absorberer skærmen, ifølge producenten, størsteparten af den eksterne lyspåvirkning og har en bredere betragtningsvinkel end en konventionel notebook.

En biometrisk fingeraftrykssensor er standard. Lifebook P7120 kan låses via Trusted Platform Module (TPM), der fungerer som sikker opbevaringsplads for passwords og krypterede nøgler. Harddiskens stødabsorbering beskytter indholdet mod vibrationer og sikrer dermed tilgængeligheden og forhindrer tab af data.

Lifebook P7120 er desuden klar til IP-telefoni og leveres med stemmegenkendelse og de nyeste array mikrofoner.

Lifebook P7120 kommer på markedet i løbet af november med priser fra 19.875 danske kroner med moms.

Lifebook P7120 fra Fujitsu Siemens kan med tilslutning af ekstra batteri holde i op til 11 timer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere