Bedre video via web

Philips? nye webkamera, SPC900NC, leverer video med 90 frames per sekund, og lover at sætte en stopper for uskarpe billeder i webvideosamtaler.

Indhold

Nu er det slut med uskarpe og rystede videobilleder fra webkameraet. I hvert fald, hvis det står til Philips ? firmaets seneste webkamera, SPC900NC, optager nemlig video med hele 90 frames per sekund, og det giver ekstra skarpe videobilleder.

Udviklerne af webkameraet har kigget over skuldrene på Philips? egne forskere i tv-teknologi.

Her har man fundet teknologien Pixel Plus, der tidligere kun har været anvendt i tv-sammenhæng, og indbygget denne i webkameraet.

Med Pixel Plus analyseres hver enkelt pixel, så skarpheden af billedet forbedres.

Fra tv-verdenen har Philips også hentet teknologien Digital Natural Motion, der modvirker takkede billeder af motiver, som bevæger sig, og indbygget denne i SPC900NC.

Man kan således godt bevæge sig under en videosamtale uden risiko for at blive uskarp, da kameraet samtidig automatisk fokuserer på brugerens ansigt.

Philips? nye webkamera, SPC900NC, leverer video med 90 frames per sekund, og langes over disken for 999,- kroner.
Kameraet har indbygget digital mikrofon og en sensor, der sikrer, at man ikke behøver meget lys for at bruge det.

Udover videodelen kan kameraet også tage faste billeder med 1,3 megapixel, og tilsluttes pc?en via USB.

SPC900NC kan bruges med de fleste messaging-klienter så som Yahoo, MSN, Windows Messenger med flere, og vil have en vejledende udsalgspris på 999,- med moms




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere