Skriv uden keyboard

Ved hjælp af sindrig indretning til fingrene kan man nu skrive uden keyboard.

Indhold

Hvis man har kat, ved man, at de pelsede kræ simpelthen elsker at ligge oven på tastaturet. Det kan være nok så irriterende, hvis man nu for eksempel er ved at skrive nyhedshistorier til PC World Online.

Men KITTY TECH kan ikke takke missekatte for sit navn, selvom firmaet har en del med keyboards at gøre.

Faktisk er navnet et akronym for Keyboard Independent Touch Typing Technology, og som navnet antyder, har firmaet opfundet en smart dims, der lader brugeren skrive uden brug af et rigtigt tastatur.

Produktet er designet af forskere fra University of California, og den overordnede ide er meget simpel:

Man bærer en slags handske med elektroniske kredsløb om hver finger. Dernæst kan man skrive ved at bevæge fingrene i bestemte mønstre, og tastaturet er dermed afskaffet.

Med denne handske fra KITTY TECH kan man skrive uden brug af tastatur.

Kig nærmere på firmaets hjemmeside for flere informationer om, hvornår produktet bliver lanceret kommercielt. Her kan man også få en demonstration af, hvordan systemet virker.

Det er en fed ide, men vi synes altså, det er synd for katten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere