Xbox 360 skal bruge harddisk til gamle Xbox-spil

Godt nok er Xbox 360 bagudkompatibel i forhold til gamle Xbox-spil, men kun hvis man investerer i den dyre model med harddisk.

Indhold

Xbox 360 er bagudkompatibel og kan således afvikle en række titler til den gamle Xbox. Men kun hvis man køber en model med harddisk. Så meget står nu fast.

Det vil sige, at den billige Xbox 360 Core System, som kommer til at koste omkring 2.000 kroner, ikke kan afvikle gamle spil, med mindre man køber en ekstra harddisk til den for cirka 750 kroner.

Årsagen er, at hvert spil skal bruge en særskilt emulator for at køre, og denne gemmes på konsollens harddisk.

Derfor leveres den dyre Xbox 360, den til knap 3.000 kroner, også med en emulator til Halo og Halo 2 (offline-versionen), når man køber den i butikken.

Øvrige emulatorer må man selv hente fra onlinetjenesten, Xbox Live. Hvis man ikke har internetadgang via sin Xbox 360 kan man bestille en cd fra Microsoft.

Microsoft har offentliggjort en liste med de gamle Xbox-spil, som indtil videre vil kunne spilles på Xbox 360.

Man skal bruge harddisk i sin Xbox 360, hvis man vil spille de gamle Xbox-titler som blandt andet Halo.

Udover Halo drejer det sig om titler som GTA, Fable, Ninja Gaiden og Half Life 2. Der mangler stadig kendte titler som Doom 3, Conker Live og Reloaded, men listen udvides stadig.

Hvis et spil ikke står på listen, findes der ingen emulator, og det kan derfor kun spilles på en gammel Xbox.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere