Maxtor OneTouch med 1 Terabyte

Nu lancerer Maxtor OneTouch II Turbo Edition en ekstern harddisk, som har en kapacitet på op til 1 terabyte, og som tilbyder forbrugere og mindre virksomheder en letanvendelig RAID-løsning.

Indhold

Ifølge Maxtor bliver det nu lettere for brugerne at konfigurere med RAID 0 og RAID 1, synkronisere data mellem to eller flere computere og reparere en computer efter spion- eller virusangreb.

Maxtor OneTouch III Turbo Edition er ifølge producenten den første harddisk, som kan konfigureres med både RAID 0 og RAID 1.

Med den nye OneTouch får almindelige databrugere adgang til fordelene ved RAID, samtidig med at de let kan gemme og tage backup af billeder, fotos, film, spil, musik eller forretningsdata, siger Maxtor i en pressemeddelelse.

Ved hjælp af striping opdeler RAID 0 datastrømmen og skriver dele af den til begge harddiske på en gang. Processen giver betydeligt hurtigere skrivning og læsetider for hastighedskrævende programmer som videoredigering og spil.

RAID 1 kopierer informationen fra den første harddisk til den anden harddisk ved såkaldt spejling. Hvis der sker noget med den første harddisk, begynder den anden at arbejde med det samme, uden at brugeren mister tid eller data.

En anden ny funktion i Maxtor OneTouch III er Sync, som automatisk synkroniserer filer mellem et eller flere systemer på samme platform.

Brugere kan dermed let synkronisere data mellem kontor- og hjemmecomputeren. F

or at bekæmpe spion- og virusprogrammer er Maxtor OneTouch III Turbo Edition udstyret med en Rollback-funktion, som tilbagefører indholdet til et tidligere tidspunkt, samtidig med at nye data bevares.

Maxtor OneTouch III Turbo Edition har samtidig en ny og mere brugervenlig grænseflade og er udstyret med et nye emballagedesign, som beskytter harddisken. Et selvregulerende kølesystem, et indvendigt diskkabinet og støddæmpning yder yderligere beskyttelse.

Alle harddiske fra Maxtor leveres med sikkerhedsfunktionen Maxtor DriveLock, som beskytter indholdet med et password, hvis harddisken mistes eller bliver stjålet.

Maxtor OneTouch III Turbo Edition har en kapacitet på 600 GB eller 1 TB og lanceres i december. Harddisken understøtter USB2.0, FireWire 400 og FireWire 800 for hurtig opkobling til Mac eller pc.

Den vejledende udsalgspris er 4.499 kroner for 600 GB og 7.459 kroner for 1 TB. Begge priser er med moms.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere