Office 12 skal understøtte PDF

Microsoft afslører flere nyheder fra den kommende Office-pakke. Blandt andet skal brugere kunne gemme dokumenter i PDF-format.

Indhold

Selvom efterfølgeren til Office 2003, der egentlig er nummer 11 i rækken af Office-versioner fra Microsoft, formentlig først rammer hylderne til næste efterår, lader Seattle-firmaet produktnyheder sive i små doser. Formentlig så vi allesammen kan begynde at glæde os i god tid og samtidig holde op med at overveje at udskifte Microsoft Office med diverse OpenOffice-løsninger.

Den vigtigste, aktuelle nyhed er, at Microsoft ganske uventet vil åbne sin programpakke for det meget udbredte, men konkurrerende, filformat, Adobe PDF. Det fortæller Microsoft til eWeek.com.

PDF-muligheden gælder alle Office-programmer, inklusive Word, Excel, og PowerPoint. Det er meningen, at brugere skal kunne gemme tekst- og øvrige dokumenter direkte i PDF-formatet.

Nyheden er overraskende, for Microsoft arbejder med en konkurrent til PDF og Adobe Reader, som indtil videre hedder Metro. Men OpenOffice lokker med PFD-muligheden, og så må Microsoft jo komme udviklingen i forkøbet.

Derudover har Microsoft røbet, at notatprogrammet OneNote, som blev introduceret med Office 2003, skal forbedres. Blandt andet skal brugerne fremover kunne dele dokumenter i OneNote i realtid. I givet fald bliver OneNote det første Office-program, som lader flere brugere arbejde samtidig på et fælles dokument.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere