Slanke bærbare fra LG

Koreanske LG vil ind på det danske marked for bærbare pc'er, og det sker med en række notebooks, der er tynde, lette og baseret på den nyeste teknologi.

Indhold

Nu kaster den koreanske elektronikgigant LG sig over det danske marked for bærbare pc'er. På næste torsdag starter salget af pc'er fra LG, og firmaet satser på at sidde på mindst fem procent af markedet inden udgangen af 2006. LG vil først og fremmest tage kampen op mod mærkevarer fra firmaer som HP og Fujitsu Siemens.

Der lanceres en række forskellige modeller, der har det til fælles, at de er forholdsvis tynde og lette, og at de er baseret på Intels Sonoma-platform.

Det betyder brug af Intels Pentium M (eller Celeron M) som processor og Intels 915GM/PM-chipsæt, der understøtter PCI Express, DDR2/533 RAM og Serial ATA-harddiske. Computeren har selvfølgelig trådløst netværk.

Topmodellen bliver LW70, der er udstyret med en 17,1 tommer skærm i bredformat. Der er indbygget subwoofer, og der medfølger fjernbetjening. En Instant On-funktion sørger for, at man ikke behøver at vente på, at Windows starter op, hvis man blot vil se en dvd-film eller høre noget musik.

Processoren er Pentium M 760 på 2,0 gigahertz, og der er en gigabyte RAM. Et grafikkort med ATI Radeon X600 og 128 megabyte ram sørger for 3D-ydelsen. Harddisken er på 100 gigabyte, og dvd-drevet kan brænde DVD-R/RW, DVD+R/RW og DVD-RAM, inklusive dobbeltlagsmedier.

Denne model vejer 3,1 kilo inklusive batteri, og højden er 31 millimeter. Det er ikke meget for en pc med de specifikationer. Prisen bliver cirka 18.000 kroner med moms, men computeren fås også billigere med en lidt mere beskeden konfiguration.

De øvrige modeller har mindre skærme på mellem 14 og 15,4 tommer. Til oktober bliver der også lanceret en lille sag på 1,6 kilo med 12,1 tommer skærm i bredformat.

LG har endnu ikke fået etableret en dansk webside, men hvis man kan forstå svensk, kan man læse mere om de nye bærbare pc'er på LG's nordiske websted.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere