Byger af mobiltelefoner fra Sony Ericsson og Nokia

Både Sony Ericsson og Nokia har annonceret en flok mobiltelefoner i dag. Megapixels, MP3 og spil er de vigtigste tendenser i blandt nyhederne.

Indhold

Sony Ericsson annoncerede i dag fire nye mobiltelefoner. Og det samme gjorde Nokia.

Hvis man skal sammenfatte annonceringerne, er der en tendens til musikafspillerne i telefonerne bliver mere avancerede, at 1,3 megapixel er ved at blive standard for kameraerne i de lidt mere avancerede telefoner og at 3D-spil er ved at vinde indpas i telefoner beregnet til den yngre del af befolkningen.

Den mest markante af Sony Ericsson-telefonerne er Sony Ericsson S600i, der er en telefon med spilletække, og det tætteste Sony Ericsson kommer til en konkurrent til Nokias Ngage-spilletelefon. Telefonens tastatur drejes frem under telefonen.

Denne Sony Ericsson S600 er beregnet til alle spilleglade. Drejes tastaturet frem bruges skærmen lodret, ellers spilles der på telefonen med skærmen lagt ned.

Denne mobiltelefon har widescreen-indstilling specielt til brug ved spil. Telefonen er designet til at man kan spille med displayet horisontalt, så betjeningen minder om en spillekonsol. S600i understøtter her spil mellem to telefoner via Bluetooth.

Kameraet på 1,3 Megapixel klarer også video, hvor billeder og musik kan gemmes i den interne hukommelse på 64 megabyte.

Musikafspilleren er forsynet med en speciel basjustering og en form for simuleret surroundlyd.

Internetbrowseren kan håndtere normale websider, sådan at de bedre kan læses på den 1,8? store skærm, der har 262.000 farver.

Hvor Sony Ericsson lige nu er meget glade for klaptelefoner, er Nokia mere til det såkaldte slide-design, hvor tastaturet skydes frem.

Tre nye slide-telefoner blev annonceret i dag Nokia 6111, Nokia 6270, 3G-telefonen Nokia 6280 ? samt billigmodellen Nokia 6060 i klapdesign.

Den foldbare Nokia 6060 forventes i butikkerne i 3. kvartal af 2005, og Nokia 6111, Nokia 6270 og Nokia 6280 forventes i butikkerne i 4. kvartal af 2005.

Den mest avancerede af disse telefoner er Nokia 6280.

Den nye mode for Nokia er de såkaldet slide-design, hvor tastaturet skydes frem under telefonen. Den viste Nokia 6280 er en 3G-telefon.

Det er en 3G slide-telefon med to kameraer. Der er et 2 megapixel hovedkamera og et VGA kamera i telefonen til brug ved videotelefoni.

Nokia 6280 kan annoncere indkommende opkald via video-ringtoner, hvilket er en nyskabelse.

Telefonen har et farvedisplay i QVGA-størrelse (320x240 pixel). Når telefonen bruges som kamera sker det ved at vende telefonen horisontalt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere