Macrovision-kopibeskyttelse i Windows

Microsoft har licenseret Macrovisions kopi-beskyttelsesteknologi, der vil gøre det sværere at kopiere tv-programmer og film fra videoen og over på pc'en. Macrovision-beskyttelsen vil blive inkluderet i fremtidige versioner af Windows Media-software.

Indhold

Microsoft vil implementere Macrovision-kopibeskyttelse i fremtidige versioner af Windows Media Player. Det nye tiltag skal gøre det sværere for brugerne uhæmmet at kopiere tv-programmer og film over på pc'en. Det skriver News.com.

Hidtil har film-industriens bestræbelser på at forhindre piratkopiering mest været rettet mod digitale kopieringsformer. Med moderne udstyr er analoge kopier imidlertid blevet så gode, at branchen også mener, at der er problemer på den front.

Macrovisions teknologi beskytter film og tv ved at udsende et signal sammen med billedsignalet.

Hvis optage-udstyret, eksempelvis en video, dvd-optager, eller i dette tilfælde en pc, understøtter teknologien, så får man ikke lov til at gemme programmet.

Windows Media-software vil således i fremtiden ikke kunne gemme udsendelser, der er beskyttet af Macrovision.

Næste version af styresystemet Windows Media Center Edition, der forventes frigivet i Danmark til efteråret, vil dog kunne gemme en kopi af udsendelsen i én dag. Derefter vil den ikke kunne bruges.

Den næste udgave af Windows, der indtil videre går under kodenavnet Longhorn, vil understøtte en nyere version af Macrovision.

Denne udgave vil kunne gemme beskyttede udsendelser i alt mellem 90 minutter til en uge, inden de bliver ubrugelige.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere