Netscape 8 beskytter mod Phishing

Den næste version af internet-browseren Netscape bliver bedre end konkurrenterne til at beskytte mod svindlere på nettet. Den 17. februar sendes en ny betaversion på gaden.

Indhold

Den anden betaversion af Netscape 8 lanceres den 17. februar. Den nye udgave af internet-browseren vil være bedre til at beskytte mod internet-svindel end konkurrenterne.

Netscape er i forhandlinger med sikkerhedsfirmaer om brugen af såkaldte sortlister.

Disse lister indeholder webadresser på steder, som mistænkes for at udbrede spyware, ondsindet kode eller deciderede Phishing-angreb.

Med en sortliste vil Netscape kunne beskytte brugerne bedre, end det er tilfældet i dag.

Når brugeren klikker sig ind på et sortlistet websted, vil browseren automatisk give lyd fra sig og slå en række af de avancerede funktioner i browseren fra. Eksempelvis ActiveX, scripts og cookies.

Godkendte websteder vil blive indikeret med en lille grøn knap, når man surfer ind på webstedet, mens ukendte websteder vil få en gul knap.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere