Kurator Boris Frederiksen og hans folk kan se frem til et honorar på mindst 12 millioner kroner inklusiv moms for deres arbejde i IT Factory-sagen.
Det fremgår af en redegørelse til Sø- og Handelsretten fra april 2010.
"Det er udtryk for et foreløbigt honorar og ikke udtryk for sluthonoraret nødvendigvis," siger Boris Frederiksen til Computerworld.
Han forklarer, at man har indsendt en begrundet anmodning om at få godkendt honoraret. Det er det blevet af skifteretten under forudsætning af, at man til sin tid kan godkende det samlede honorar.
Og der er allerede blevet brugt et hav af timer på at hive penge hjem til kreditorerne, forklarer Boris Frederiksen.
Alene fra sagens begyndelse i december 2008 til slutningen af 2009 har kurator og hans ansatte brugt omkring 4.000 timer. Dertil kommer så omkring 2.200 timer fra slutningen af 2009 frem til april 2010.
"Det er en stor sag, der har lagt beslag på væsentlige dele af vores afdeling," siger han.
Stødt på falsk KPMG-brev
Boris Frederiksen oplyser, at nogle ansatte har arbejdet på sagen nærmest i døgndrift i perioder, mens andre har været tilknyttet med netop deres speciale i et par timer om ugen.
Og arbejdet - og dermed honorarstørrelsen - lader ikke til at gå i sig selv i fremtiden.
Boris Frederiksen forklarer, at der er en række udestående, man arbejder med.
Det ene er erstatningssagen mod KPMG og bestyrelsen i IT Factory, hvor der er blevet udarbejdet en stævning på et par hundrerede sider og 200-300 bilag.
"Det specielle i denne sag er også, at vi bliver nødt til at tjekke, om det er et ægte dokument eller et, som nogen har lavet? Vi har faktisk fundet breve fra KMPG, som de i hvert fald ikke ved, at de har sendt, lad os sige det på den måde. Og så man jo tro, at det er Stein eller andre, der har lavet det," siger han og påpeger det uheldige i at bygge sin sag op på sådan et dokument.
Pønser på retsopgør med Saxo Bank
Foreløbig er det lykkedes kuratoren at kradse penge ind fra blandt andet salg af inventar og softwaren i IT Factory. Men kreditorerne og Boris Frederiksen selv er fortsat overbevist om, at også erstatningssagen vil indbringe en del.
Et andet område, der bruges tid på, er jagten på de forsvundne 200 millioner kroner i USA. Her har man fået tilsendt 25.000 dokumenter fra en kilde, oplyser Boris Frederiksen.
Endelig er man i dialog med JMI Invest, der skylder boet penge. Og så pønser man på et retsopgør med Saxo Bank, hvor der åbenbart også er et mellemværende.
"Det overvejer vi lige i øjeblikket," siger Boris Frederiksen.
Han siger, at det i givet fald vil betyde et "ikke ubetydeligt beløb til boet". Tidligere har et beløb på omkring 46 millioner kroner været nævnt.
Boet lukkes først om flere år
I det, der bliver kaldt danmarks største svindelsag, er foreløbig Stein Bagger idømt syv års fængsel for svindel i milliardklassen.
Og hans makker, Mikael Ljungman, er idømt seks års fængsel.
Næste store opgør i sagen bliver erstatningssagen mod KPMG og IT Factorys bestyrelse.
Og netop på grund af denne sag forventer kurator, at "bobehandlingen vil strække sig over flere år".