Artikel top billede

Adobe: Vi søger Flash-udviklere til iPad

Adobe tilføjer understøttelse af iPad'ens højere skærmopløsning i sit 'Packager for iPhone'-værktøj

Computerworld News Service: Adobe Systems rækker en hånd ud til Flash-udviklerne.

Selskabet planlægger i kølvandet på Apples iPad-lancering at tilføje understøttelse af iPad'ens højere skærmopløsning i sit kommende Packager for iPhone-værktøj.

Selv om iPad'en byder på en betydelig større skærm og kraftigere hardware end både iPhone og iPod Touch, så vil den ikke kunne køre Flash, når den kommer på markedet om nogle måneder.

Flash-udviklere kan bruge Adobes kommende Packager for iPhone-værktøj til at konvertere indhold til applikationer, der kan køre på iPad.

Det vil dog ikke umiddelbart være muligt at udnytte iPad-skærmens opløsning på 1,024 x 768 pixel, lyder det fra virksomheden i et blogindlæg.

Skal kunne udnytte iPads størrelse

"Det er vores hensigt med tiden at gøre det muligt for Flash-udviklere at skabe applikationer, der kan udnytte den fulde skærmstørrelse og iPad'ens opløsning," står der i indlægget.

Både iPhone og iPod Touch har en opløsning på 480 x 320 pixel, med en pixeltæthed på 163 pixel per tomme. Den nye iPad har en tæthed på 132 pixel per tomme.

Adobe har desuden bedt udviklere, der er interesserede i at skabe Flash-applikationer til iPad, om at lade høre fra sig.

"Vi leder efter udviklere og designere, som har en specifik applikation i tankerne, der kan indleveres til iTunes App Store inden for de næste to måneder," står der i indlægget.

iPhone og iPod Touch var de første enheder, der gjorde det populært at surfe på nettet på en lille skærm via multitouch, der gør det muligt for brugerne at zoome ind og ud på hjemmesider, som er skabt til større skærme.

Men hverken iPhone eller iPod Touch understøtter Flash, som er meget udbredt i multimedia-indhold, og Apple har ikke givet udtryk for, at virksomheden er interesseret i at udvide de mobile enheder med Flash-support.

Packager for iPhone vil blive inkluderet i den kommende udgivelse af Adobe Flash Professional CS5.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere