Artikel top billede

Ny direktør for danske internetbutikker

Danske internetbutikker får ny topchef, der vil arbejde for at gøre brancheforeningen større og mere indflydelsesrig.

Den danske brancheforening for internetbutikker, Foreningen for Distance- og Internethandel (FDIH), har ansat Annette Falberg som administrerende direktør.

Annette Falberg har en længere karriere inden for e-handel, herunder tolv år i PBS, hvor hun blandt andet var med til at introducere Dankortet og det knap så succesfulde Danmønt.

"En af de næste store udfordringer for FDIH's medlemmer bliver, hvordan de blandt andet kan markedsføre sig gennem Web 2.0," siger Anette Falberg.

Annette Falberg har en MBA fra Copenhagen Business School i e-commerce, og samtidig har hun også en længere erfaring med e-handel i COOP, hvor hun var med til at introducere Nettorvet.

Nuværende direktør bliver siddende

Annette Falberg kommer ikke til at skubbe den nuværende direktør, Morten Kamper, ud. Han forsætter med at varetage medlemsaktiviter i FDIH.

"FDIH har gennem de seneste år oplevet en kraftig vækst med stigende aktivitet på alle fronter. Derfor har bestyrelsen besluttet at udvide direktionen med Annette Falberg, der skal fokusere på den fortsatte vækst og tilpasning af FDIH til udviklingen på e-handelsområdet, så vi når vores strategiske mål", siger Claus Hjorting, formand for bestyrelsen i FDIH i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen mener altså, at der er nok plads til begge direktører. Og rollefordelingen bliver også klar.

"Jeg skal være med til at hverve nye medlemmer for FDIH samtidig med, at jeg skal forsøge at gøre foreningen mere indflydelsesrig politisk set," siger Annette Falberg om sin nye rolle.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere