Artikel top billede

Thomas Nørgaard, der er såkaldt systemejer på www.kk.dk, har ansvaret for alt det tekniske i forbindelse med Københavns Kommunes hjemmeside.

Sommer på jobbet med Thomas Nørgaard, kk.dk

Mød manden, der er ansvarlig for teknikken bag København Kommunes hjemmeside. Han bruger sommer-perioden til at arbejde med de idéer, der ikke er tid til normalt.

Hvorfor har du taget et billede af dit skrivebord?

"Det viser tydeligt, at det er sommer, for der er stort set ingen papirer på bordet. Jeg går jo snart på ferie, så jeg er ved at have ryddet op i alle sagerne."

Er der dresscode på din arbejdsplads?

"Nej, der er ikke en dresscode som sådan. Folk klæder sig til lejligheden.

Skal man til møde med en forvaltningschef eller en borgmester, har man generelt lidt pænere tøj på. For tiden er der overvægt af uformel sommerbeklædning, især fordi vi ikke har aircondition."

Er der fordele ved at arbejde om sommeren?

"Ja, det er der helt sikkert. Der er ro til at få lavet alle de ting, man ikke når i hverdagen, og som blot ligger som ideer.

Med alle de store begivenheder, der ligger i sensommeren og efteråret, har der været en del ideer, der ikke har været tid til at få kigget på.

Vi er for tiden ved at lave en implementering af kommunens nye it-sikkerhedsregulativ, og det har vist sig at være en stor opgave, så det er rart at have tid til at konceptudvikle."

Hvorfor er du på arbejde i denne uge?

Kæresten og jeg holder altid ferie omkring begyndelsen af august, da det passer bedst med hendes arbejde som distributionsleder i Post Danmark.

Desuden kan vi godt lide, at der er lidt mindre befolket på feriestederne, når vi kommer, og så er der den fordel at vi ikke er i konkurrence med alle børnefamilierne, når ferien skal planlægges på arbejdspladserne."

Hvilken stemning er der i Københavns Kommune om sommeren?

"Som mange andre steder mærker vi også, at der er sommerferie. Arbejdet for tiden er dog præget af at dem, der ikke er på ferie, rydder op i deres sager, og derfor kommer der en del henvendelser vedrørende sager, der har ligget "nederst i bunken" og nu er folk ved at komme til bunds.

Jeg har for eksempel fået en henvendelse om en sag, jeg mente var afsluttet for lang tid siden.

Men ellers er der en god stemning, og dem af os, der er på arbejde, har lidt bedre tid til at få en lille sludder i løbet af dagen.

Normalt er vi spredt for alle vinde på forskellige projekter og rådgivningsmøder, eller også er vi optaget af driftsrelaterede opgaver.

Jeg sidder i et team, der spænder meget bredt, og det gør, at det kan være svært at få samlet os alle på en gang. Men det er en del af det, der gør jobbet spændende og afvekslende."




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere