Blu-ray videooptager fra Panasonic

Afløseren til dvd rykker nærmere. Nu har Panasonic lanceret en Blu-ray videooptager med understøttelse af dobbeltlags Blu-ray-medier med plads til 50 gigabyte data.

Indhold

DMR-E700BD fra Panasonic er sidste skrig inden for videooptagere. Maskinen understøtter nemlig Blu-ray, som står til at blive afløseren til dvd, og med dobbeltlags-medier er der plads til 50 gigabyte på en enkelt skive. Det rækker til 4,5 timers fjernsyn i HDTV-kvalitet.

Det er netop fjernsynsstandarden HDTV, der byder på tv i høj opløsning, der skal drive salget af Blu-ray videooptagere, og vi skal ikke forvente at se videooptageren på det danske marked før HDTV bliver udbredt her. Indtil videre er Blu-ray videomaskiner kun til salg i Japan.

Panasonic satser på, at japanerne er interesserede i de olympiske lege i Athen, der starter den 13. august.

Den nationale tv-station NHK vil sende mere end 260 timers HDTV fra de olympiske lege, og på grund af tidsforskellen mellem Grækenland og Japan forventes det, at mange japanske seere vil få brug for en videooptager, der kan klare det nye fjernsynsformat.

Samtidig er der tradition for, at japanske ansatte får udbetalt en sommerbonus, og den kunne passende gå til en ny videomaskine. Panasonic DMR-E700BD kommer på det japanske marked den 31. juli, og prisen bliver 300.000 yen, hvilket svarer til 17.000 kroner. Et medie med plads til 50 gigabyte koster 7.500 yen, svarende til 425 kroner.


Panasonic DMR-E700BD kan optage tv-udsendelser på Blu-ray-medier, DVD-RAM eller DVD-R.

DMR-E700BD kan optage på Blu-ray-medier på 25 eller 50 gigabyte såvel som til DVD-RAM og DVD-R, og den kan også bruges som videooptager til almindelige, analoge fjernsynsudsendelser.

Panasonic er ikke alene på markedet. Sony har haft Blu-ray-optageren BDZ-S77 på markedet i mere end et år. Denne videooptager kan dog kun benytte Blu-ray-medier med plads til 23 gigabyte. Sydkoreanske LG regner med at være klar med en Blu-ray videooptager med indbygget harddisk senere på året.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Arctic Import A/S

AX Controller

Gehl Architects ApS

IT Supporter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Rådgivende informationsarkitekter med strategisk fokus
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere