Artikel top billede

Illustration: Viktor Georgiev / iStockphoto

I2i køber op i konkursbo efter Blue IT Nordic

Infrastrukturleverandøren i2i har købt en stor del af aktiviteterne ud af konkursboet efter Blue IT Nordic. "Vi har købt en harmonisk forretning," lyder det fra køberen.

Krisen kostede i forrige uge it-leverandøren Blue IT Nordic livet. Firmaet blev erklæret konkurs, men allerede i dag har i2i overtaget en del af forretningen fra konkursboet. 15 medarbejdere flytter med til i2i.

Administrerende direktør i i2i Kjeld Kildegaard fortæller, at i2i primært er gået efter Blue IT Nordics medarbejdere.

"Det er nogle gode og behagelige medarbejdere, og Blue IT Nordic har været en harmonisk forretning på den blødere del af virksomheden," siger Kjeld Kildegaard.

Han forklarer, at i2i er gået efter at overtage dele af Blue IT Nordic, da virksomheden har været førende som leverandør af IBM-udstyr og har en enhed omkring CA-produkter, som er ny for i2i.

"Det gør, at vi kan sælge dybere ind til vores kunder," konstaterer Kjeld Kildegaard.

Gennemlyst

Kjeld Kildegaard forklarer, at der har været dialog med Blue IT Nordic i længere tid om at overtage dele af virksomheden. Det nåede dog ikke at komme på plads inden konkursen, men Kjeld Kildegaard tilføjer, at selv om i2i har betalt en god pris, så har købet ikke været helt billigt.

Til gengæld er den administrerende direktør meget tilfreds med købet, selv om det er svært at sige noget om markedet lige nu.

"Det kan godt være modigt, men vi har haft rigelig tid til at belyse opkøbet. Vi har været inde og kigge meget på likviditet og kunder," siger han og tilføjer, at han regner med stordriftsfordele, når Blue IT Nordics medarbejdere begynder arbejdet hos i2i.

"Vores kundegrundlag er 10 gange så stort som det, de havde, og vi har skåret i forretningen," siger Kjeld Kildegaard.

Han forklarer, at der er otte medarbejdere fra Blue IT Nordic, som ikke følger med til i2i.

Efter opkøbet forventer i2i, at omsætningen i år vil komme over 400 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere