Artikel top billede

Windows 7 Beta får kniven den 10. februar

Microsoft har opnået, hvad selskabet ville med sin Windows 7 Beta. Derfor er det snart ikke længere muligt at downloade beta-versionen.

Efter et par ugers massiv medieomtale - og overvejende positive anmeldelser - gør Microsoft sig nu klar til at trække stikket, så det ikke længere er muligt at downloade Windows 7 Beta.

Det sker 10. februar, skriver Microsoft på Windows 7-bloggen.

"Mængden af feedback, vi har modtaget, har været fantastisk og fortsætter med at strømme ind. Vi er nu nået et punkt, hvor vores ingeniører har rigelig med beta-testere og feedback, så vi begynder at planlægge slutningen på den generelle tilgængelighed til Windows 7 Beta," skriver Microsoft.

Tdisplanen lyder, at Microsoft tirsdag i denne uge vil begynde at afvare de besøgende på Windows 7-siden om, at download-muligheden snart forsvinder.

10. februar vil det så ikke længere være muligt at downloade versionen, men de downloads, der allerede er i gang, vil dog få lov til at fortsætte frem til 12. februar. Product keys til downloadede versioner vil også kunne hentes i de kommende måneder, meddeler Microsoft.

Du kan altså endnu selv nå at hente betaversionen her.

Microsoft oplyser, at de downloadede beta-versionen vil fungere frem til 1. august. Det er endnu ikke meldt ud, hvornår den færdige version af Microsoft nye styresystem vil blive frigivet, men mange forventer, at det vil ske omkring årsskiftet 2009/2010.

Du kan læse en større anmeldelse af Windows 7 Beta her.




IT-JOB

Politiets Efterretningstjeneste

Centerchef til IT-Sektoren i PET

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager

DEIF A/S

DevOps Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere