Artikel top billede

NetApp garanterer halveret behov for virtuel storage

Spar halvdelen af din storage på virtuelle servere fra VMware, Citrix og Microsoft. Sådan lyder slagtilbuddet fra NetApp, der er klar til at forpligte sig skriftligt over for kunderne.

Verdens fjerdestørste storageselskab, californiske NetApp, har fået blod på virtualiserings-tanden efter nogle fede år med storage-garantier på virtuelle servere med VMware-software

Derfor udvider selskabet nu sin skriftlige garanti om halveret storage-behov til også at dække alle firmaer med Citrix' XenServer og Microsofts Hyper-V.

"Vi går ind og foretager en analyse af det nuværende storageforbrug hos kunden. Hvis kunden derefter opfylder vores betingelser og implementerer teknologien, kan vi skriftligt garantere en besparelse på 50 procent," siger NetApps danske direktør Knud Ottosen.

NetApps tilbud om en skriftlig garanti på minimum 50 procents storage-besparelse træder i kraft inden for ganske få dage, og vil gælde både danske og udenlandske selskaber, der bliver afkrævet licenskroner per fysiske server.

Slipper for kopi-filer

Knud Ottosen fortæller, at blandt andet NetApps deduplikerings-software følger gratis med i pakken i modsætning til tidligere, hvor kunderne skulle betale for den.

"Vi skal jo have kunder i butikken, og det er en måde at tiltrække dem. For alene med deduplikerings-softwaren kan kunderne reducere deres storage markant," påpeger NetApp-direktøren.

Deduplikerings-softwaren går ud på at fjerne indholdet i filer, der findes i flere versioner.

Eksempelvis vil en powerpoint-præsentation på fem megabyte fylde 10 megabyte, såfremt man ændrer lidt på forsiden og gemmer filen under et andet navn. Ifølge Knud Ottosen vil det dog blive ændret med NetApps deduplikerings-software.

"Vores software går på blokniveau frem for at gemme hele filer med redundans. Det er derfor kun den originale fil og ændringerne, der fylder mere eller mindre plads i kundernes samlede storage-forbrug," forklarer Knud Ottosen.

Det forventes, at Cisco vil komme med et konkurrerende produkt inden for ganske få uger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere