Artikel top billede

"For mig er det helt afgørende, at der stadig er noget, der hedder RTX," mener administrerende direktør Tage Rasmussen ovenpå bestyrelsens næsten kollektive afgang.

RTX efter bestyrelses-kaos: Business as usual

Selvom tre bestyrelsesmedlemmer har forladt RTX Telecom, fortsætter driften uændret, forsikrer direktør Tage Rasmussen.

De nøgne fakta kunne forlede en til at tro, at dommedag er nær for den nordjyske teleudstyrs-producent RTX Telecom.

Knaldrøde regnskabstal og tre bestyrelsesmedlemmer, der på én gang har forladt selskabet, heriblandt formand Poul Lind.

Helt så slemt står det dog ikke til, mener administrerende direktør i RTX Telecom, Tage Rasmussen.

Han er ikke meget for at blande sig i bestyrelsens interne anliggender, men bekræfter dog, at de tre medlemmer inklusive formand Poul Lind er gået.

"For at være helt klar, så er det her noget, der foregår mellem bestyrelsen og dens medlemmer. Jeg kan ikke udtale mig om, hvad det er for nogle konkrete ting, man er uenige om, og hvad man mener der er foregået, som ikke bør foregå," siger Tage Rasmussen.

Business as usual - medarbejdere ved intet endnu

Tage Rasmussen bedyrer dog, at der formentlig vil komme en fondsbørsmeddelelse senere på dagen, som vil kaste i hvert fald delvist lys over, hvad der har ført til nedsmeltningen i bestyrelsen.

Han vil dog gerne give et bud på, hvad han forventer, der vil stå i meddelelsen til børsen.

"Jeg tror, at vi i dag fortæller, at RTX er business as usual. Vores strategi er uændret. Vores forventninger til regnskabsåret er uændrede i forhold til det, vi meldte ud i december, så der er ikke noget nyt for så vidt angår driften," siger han.

Selvom den megen virak i selskabet ikke kommer til at påvirke driften som sådan, er Tage Rasmussen ked af, at medarbejderne skulle få historien gennem pressen.

"For mig er det helt afgørende, at der stadig er noget, der hedder RTX. Medarbejderne vil jeg informere, så snart vi har en kommunikation til omverdenen. De ved desværre ikke mere, end hvad de har kunnet læse i aviserne, og det er selvfølgelig dybt utilfredsstillende, men sådan er loven. Vi skal informere børsen, før vi informerer nogen andre," siger han.

Opdateret 15.20: RTX meddeler netop, at fondsbørsmeddelelsen først bliver sendt ud i morgen.

Computerworld følger sagen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere