Artikel top billede

Hold fingrene fra beta-produkter

Du skal tænke dig om, før du kaster dig over beta-produkter som Google Chrome. Det er ufærdige programmer, som kan indeholde sikkerhedsmæssige og funktionelle fejl.

Du udsætter dig selv for unødig fare, hvis du bruger en browser, der ikke er færdigudviklet.

Googles nye browser, Chrome, er indtil videre kun tilgængelig i en beta-version, og det har fået it-sikkerhedsmyndighederne i Tyskland, Holland og Danmark til at tænde advarselslamperne.

"Vi anbefaler, at folk undlader at bruge beta-produkter som eksempelvis Google Chrome. Det kan være fristende, fordi det er en dejlig hurtig browser, men vi har testet den, og det er tydeligt, at den endnu ikke er færdigudviklet," siger sikkerhedsekspert Shehzad Ahmad.

Beta = sikkerhedsrisiko

Det danske sikkerhedsfirma CSIS har også været ude og advare mod sikkerhedsbrist i Google Chrome.

Det er ifølge Peter Kruse, sikkerhedsekspert hos CSIS, en generel sikkerhedsrisiko, der er forbundet med beta-produkter.

"Beta-betegnelser indikerer, at der er tale om produkter, som er ufærdige og kan indeholde sikkerhedsmæssige og funktionelle fejl. Derfor fraråder vi især erhvervsvirksomheder at bruge beta-produkter," siger han.

Tilbage til hovedartiklen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere