Artikel top billede

Microsoft og Novell indgår virtuelt ægteskab

Båndene mellem Microsoft og Novell bliver stærkere knyttet, efter de to selskaber har indgået en aftale om virtualisering. Det kommer partnerne og slutbrugerne til gode, hævder det umage par.

De to softwareselskaber Microsoft og Novell udvider deres kontroversielle samarbejdetil også at gælde fuld support på virtualisering.

Helt konkret drejer supporten sig om, når Novells SUSE Linux kører som gæste-operativsystem på Windows' virtualiseringshypervisor Hyper-V, som Microsoft i onsdags proklamerede ville blive gratis.

Det skriver The Register.

Mixed source godt for partnere

Microsoft og Novell har efter påbegyndelsen af deres partnerstrategi tilbage i 2006 både på verdensplan og i Danmark erklæret sig meget tilfredse med samarbejdet, og begge selskaber melder om en acceptabel kundetilslutning i Danmark.

Talsmænd fra begge selskaber hævder over for The Register, at udvidelsen af virtualiseringssamarbejdet vil stille partnere med mixes source i et meget fordelagtigt lys, fordi virtualiseringen på Hyper-V giver dem øgede muligheder for salg.

Med hensyn til partnere så er Dell den eneste store hardware-leverandør, der kommer med i virtualiseringssengen med de to umage partnere ved at køre virtualiserings-softwaren på sin PowerEdge bladeserver.

Andre hardware-selskaber inkluderer Insight, Computer Integrated Services Company of New York, Continentel Resource, Total Tech Systems og 21Vianet.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere


Compliance Day 2024: Faret vild i regulativer og direktiver? Få overblik over dem alle

Få et overblik over, hvordan du holder din virksomhed og organisation compliant uden at overimplementere og dermed undgår at bruge unødige ressourcer. Du får desuden indsigt i en række digitale værktøjer, som kan give dig ro i maven og hjælpe dig i dit arbejde med at holde virksomheden compliant på alle punkter.

30. oktober 2024 | Læs mere