ATI forvandler pc'en til en video-server

Nye drivere vil gøre pc'er udstyret med ATI's All-in-Wonder grafikkort til video-servere, der kan sende tv og video til resten af netværkets pc'er.

Indhold

I december sender ATI nye drivere på gaden, der kan gøre en pc med et All-in-Wonder grafikkort med integreret tv-tuner til en video-server, der kan betjene alle computere på det lokale netværk. Det er dog et krav, at de pc'er, der skal bruge video-serveren, er udstyret med et Radeon-grafikkort fra ATI. Det behøver ikke at være et All-in-Wonder.

Programmet kaldes EasyShare, og det kan streame video ud på netværket, hvad enten det drejer sig om allerede optaget video eller et direkte tv-signal.

Det har gennem lang tid været muligt at bruge pc'en som en avanceret digital video ved hjælp af ATI's Multimedia Center-programmet, der følger med All-in-Wonder-kortene, og den funktionalitet bliver det med EasyShare muligt at dele ud af.

Brugerne på netværket kan nemlig få fuld kontrol over video-serveren, og kan eksempelvis både sætte live-tv på pause, springe reklameblokken over eller få gentaget det sidste mål i landskampen.

EazyShare understøtter både almindeligt 10/100 megabit netværk og de trådløse 802.11b og 802.11g standarder.

Bruger man 802.11b-standarden skal man dog ikke regne med at kunne streame fuld dvd-kvalitet over netværket, da en dvd-film nemt bruger mere end de fem-seks megabit der reelt er til rådighed via et 802.11b-netværk.

Video-serveren behøver ikke ligefrem at være verdens hurtigste pc. For at kun grabbe video i MPEG-2-formatet er det ifølge ATI nok med en 500 MHz Pentium-processor og 128 megabyte ram.

EazyShare bliver en del af den kommende Catalyst 3.10 driver og Multimedia Center 8.8, der vil kunne hentes gratis fra ATI's websted i december.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere