Artikel top billede

Det skal gå hurtigt nu om dage, så derfor deaktiverer Microsoft deaktiverer den DAV e-mail-protokol, Outlook Express bruger, fordi den er for langsom.

Slut med adgang til Hotmail via Outlook Express

Microsoft meddeler, at der vil blive lukket for adgang til web-baseret Hotmail via desktop e-mail-software fra slutningen af juni.

Computerworld News Service: Brugere af Outlook Express, der fortsat ønsker adgang til deres Hotmail-konto offline efter 30. juni, opfordres til at downloade Microsofts gratis Windows Live Mail-software.

Brugerne vil stadig kunne bruge Outlook, storebror til Outlook Express, til at læse deres Hotmail-meddelelser offline, men først når de har opgraderet deres synkroniserings-software Outlook Connector, meddeler Microsoft e-mail support manager Scott Hammer.

Scott Hammer fortæller, at brugerne også vil kunne bruge enhver anden desktop e-mail-klient, der er POP3-kompatibel, for eksempel open source-softwaren Thunderbird.

For langsom

Outlook Express dukkede op i 1997 som en del af Internet Explorer 4.0.

Teknologien, der på et tidspunkt var den mest populære e-mail-software blandt brugere af Windows, begyndte at falde i popularitet, efter den oplevede store problemer med vira og malware i starten af dette årti.

Microsofts seneste opdatering af softwaren, Outlook Express 6, blev udsendt i august 2004.

Scott Hammer skriver i et blogindlæg på Microsofts hjemmeside, at Microsoft deaktiverer den DAV e-mail-protokol, Outlook Express bruger til at downloade meddelelser, fordi den er for langsom til de store indbakker, der bruges til e-mails i dag.

Windows Live tilbyder for eksempel Hotmail-brugere gratis indbakker med 5GB.

Selektiv download

I stedet for DAV bruger Windows Live Mial en ny teknologi ved navn DeltaSync til at replikere e-mail, kontakter og andre data mellem Hotmail og brugerens pc.

Microsoft meddeler, at DeltaSync er hurtigere, fordi det kun downloader nye eller ændrede meddelelser og overskrifter fra Hotmails server, hvorimod DAV downloader alting.

Men ifølge Scott Hammer er "den nye protokol desværre ikke understøttet af Outlook Express, og det ville kræve for mange ændringer i Outlook Express-softwaren at understøtte den."

Oversat af Mille Bindslev




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere