29.
Så mange spørgsmål skal beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen (V) besvare skriftligt i den kommende tid.
Samtlige spørgsmål drejer sig om det lovforslag, der skal forbyde de hemmelige jobkartel-aftaler, hvor arbejdsgivere aftaler ikke at ansætte hinandens medarbejdere.
De omstridte aftaler var særligt udbredt i it-branchen, hvor virksomheder som IBM, KMD, CSC alle blev afsløret i at have indgået en eller flere aftaler.
Trænger til ansigtsløft
Kritikken fra oppositionen er imidlertid, at lovforslaget trænger til et ansigtsløft og ændringer.
Derfor de mange spørgsmål.
"Vores spørgsmål sender et klart signal om, hvad retning sådanne ændringer skal gå," siger næstformand i de Radikales Folketingsgruppe Morten Østergaard.
Han forklarer, at det for de Radikale er helt centralt, at de hemmelige jobklausuler bliver fortid. Det betyder, at partiet ønsker loven ændret, således at eksisterende aftaler kommer frem i lyset.
"Det er mig uforståeligt, at regeringen fremlægger et forslag, som hvis det gennemføres, vil betyde at alle eksisterende jobklausler får lov at leve i det skjulte for tid og evighed. Det er helt absurd, at et forslag, som skulle gøre op med hemmelighedskræmmeriet, ender med at cementere det," siger næstformanden.
Han noterede sig dog under førstebehandlingen af lovforslaget i folketingssalen, at ministeren tilkendegav, at han vil drøfte eventuelle forbedringer af forslaget.
Tidligere har lovforslaget da også været kritiseret af Advokatrådet, der ligefrem mente, at loven er uklar og retssikkerhedsmæssigt uforsvarlig.
Hos Socialdemokraterne mener man også, at lovforslaget trænger til et ansigtsløft.
"Ja, og vi forventer faktisk, at der bliver indkaldt til forhandlinger, således at der opnås bred enighed om et lovforslag i Folketinget," siger arbejdsmarkedsordfører Thomas Adelskov fra Socialdemokraterne.
De forstå det ikke
Hos regeringens støtteparti, Dansk Folkeparti, tolker arbejdsmarkedsordfører Bent Bøgsted ikke grunden til de mange spørgsmål som udtryk for, at lovforslaget trænger til forbedringer.
"Nej, jeg ser det som et tegn på, at der er en del, der faktisk ikke har forstået, hvad det går ud på og derfor er det fornuftigt at stille spørgsmål," siger han.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen.
Du kan selv vurdere de 29 spørgsmål her.